오늘의 요리는 짜파구리 입니다.
Today's dish is Jjapaguri.
영화 기생충에서 나왔던 짜파구리는 이미 저도 많이 즐겨 먹는 음식입니다.
Chapaguri, from the movie Parasite, is my favorite food.
짜파구리 만드는 법에 대해 상세히 설명하겠습니다.
I will explain in detail how to make Jjapaguri.
글의 마지막에 유튜버 링크도 걸어 놓을게요.
I also put a YouTube link at the end of this article.
유튜브에서 직접 영상도 보시면서 따라해 보세요.
You can enjoy this live broadcast streaming on YouTube.
고기는 다 익으면 고기는 따로 담아놔 주세요.
Put the cooked meat in a plate separately.
물이 끓기 시작하면 면과 야채를 넣은 후, 4분간 익혀 주세요.
After the water boils, add the noodles and vegetables and cook for 4 minutes.
물은 버려주시되, 반컵(120 mL) 정도의 물은 남겨주세요.
Throw out the water, but leave about half a cup (120 mL) of water.
짜파게티 분말가루는 1개 넣어주시고, 너구리 분말가루는 1/2개만 넣어주세요.
Add 1 piece of Jjapagetti powder and only 1/2 piece of raccoon powder.
유튜브에서 직접 영상도 보시면서 따라해 보세요.
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Please click the below link.
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