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요리 (K-food)

코코뱅 만드는 법 (Recipe for Coq au vin)

by Jaden In Canada 2020. 12. 18.

오늘의 요리는

코코뱅 (Coq au vin) 입니다.

Today's dish is 'Coq au vin'.

 

코코뱅 (Coq au vin)은 프랑스식 닭볶음탕으로 불리며, 닭볶음을 와인을 사용하여 만듭니다.

따라서, 겨울철, 특히, 크리스마스에 잘 어울리는 요리 입니다.

Coq au vin is called a French-style chicken stir-fry soup, and is made of wine.
Therefore, it is a dish that goes well in winter, especially at Christmas.

 

코코뱅 (Coq au vin) 만드는 법 대해 상세히 설명하겠습니다.

I will explain in detail how to make Coq au vin.

 

글의 마지막에 유튜버 링크도 걸어 놓을게요

I also put a YouTube link at the end of this article.  

 

유튜브에서 직접 영상도 보시면서 따라해 보세요.

You can enjoy this live broadcast streaming on YouTube. 

Please click the below link.

youtu.be/jsBK0ExFlxc

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