오늘의 요리는
코코뱅 (Coq au vin) 입니다.
Today's dish is 'Coq au vin'.
코코뱅 (Coq au vin)은 프랑스식 닭볶음탕으로 불리며, 닭볶음을 와인을 사용하여 만듭니다.
따라서, 겨울철, 특히, 크리스마스에 잘 어울리는 요리 입니다.
Coq au vin is called a French-style chicken stir-fry soup, and is made of wine.
Therefore, it is a dish that goes well in winter, especially at Christmas.
코코뱅 (Coq au vin) 만드는 법에 대해 상세히 설명하겠습니다.
I will explain in detail how to make Coq au vin.
글의 마지막에 유튜버 링크도 걸어 놓을게요.
I also put a YouTube link at the end of this article.
유튜브에서 직접 영상도 보시면서 따라해 보세요.
You can enjoy this live broadcast streaming on YouTube.
Please click the below link.
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